ENJOY IT...

Tuesday, 2 September 2014

1 month

Assalamualaikum

Haiii uollss, :-) aku manusia gigih mengikut mood kalau rajin setiap masa nak update tapi bila gigih tu lari xnak dekat dengan aku so berbulan2 xupdate menda. Even xda sapa pun baca tapi mengupdate blog buat aku rasa gembira yooo. Aku suka baca balik kenangan lama2 sebab aku jenis manusia pelupa hahaha so dengan adanya blog ni mungkin pengalaman yang boleh di kongsi aku kongsi la dekat sini. :-) 

eh tu tajuk atas tu pasal apa tu hehe, oh 1month already means ada prince charming datang buka pintu hati kite ni yang dah lama terkunci huhu. Datang secara mengejut tanpa beri salam pun huhu. But mungkin cara dia yang agak straigth to the point, aku relakan jiwa je la hikhik. Ok cukup sebulan kenal. Dalam sebulan kenal bape kali gaduh aku xsempat nak kira hahaha sebab perangai yang agak bagai langit dan bumi buat kami rasa xsependapat. Berhujah panjang mana pun tetap dua2 nak menang akhirnya gaduh diam dua tiga hari then cari balik.. but I.m happy now walaupun xtau penghujung cerita kami macam mana but I wil try my best to be the best with him ahh gitu. Huhu aku dah xreti nak jiwang bagai ni huhuhu. bukan senang nak terima seseorang dalam hidup kita, pengalaman lepas buat aku lebih berhati2 but bukan serik ke apa tapi untuk lebih beware mungkin agar hati ni dah xsakit.. 

Masa mula kenal lebih polite la but now lebih kepada ikut kepala angin sendiri nak kata apa kata la, nak terasa apa xdah kot sebab dah nampak sikit demi sedikit jujur tu. Oh aku memang suka membebel sikit2 bebel. Huhuhu. Bebel la kalau ada xpuas hati kan. 

To dear awak pliss be nice with me and I will be nice with you too. Love me as much as you can and I will do it too. I will support you what you want to do. Main la game sebanyak mana awak mahu as long as you xabaikan tanggungjawab it will be alraight. If Allah said you are my "jodoh" syukur Allhamdulillah. Terima baik buruk saya seadanya terima my family and I will accept you n your family too. Doa aku hanya jika Allah said dia jodoh ku satukan kami permudahkan urusan kami but jika dia bukan jodohku pisahkan kami dengan cara yang baik agar kami tidak berdendam. Dan percaya setiap manusia Allah dah tetapkan jodoh masing2. Jodoh ada and it is secret of Allah. Trust Him. If Allah said be, it will be. InsyaAllah dengan IziNNya. if awak baca ni I know what you will say to me " awek abang poyo" kan huhu its ok. Poyo only with you. :-)

Gigih pergi popular cari novel ni, and this novel sgt suggested untuk dibaca sebab bestt tumb ups la hehe.



No comments:

Post a Comment