ENJOY IT...

Monday, 20 October 2014

Jangan cakap gitu la

Assalamualaikum

Ok ni mungkin short entry kenapa ?? mungkin tengok tahap kerajinan aku sebab sekarang mood macam nak xnak ja muncul hukhuk...

Ok kembali kepada tajuk asal tu sebenarnya aku tak berapa suka dan macam pantang aku cakap "tak da duit" huihhh aku xsuka orang cakap gitu.. tapi cakap la gini eh boleh pulak nak ngajar orang kan.. tapi untuk kebaikkan jugak.. "cakap la bukan xda duit tapi duit yang ada sekarang untuk kegunaan yang lebih penting inshaAllah bila ada rezeki lebih nanti boleh la beli.." ha gitu kan lebih indah sebab setiap yang keluar dari mulut kita ni doa.. asyik cakap xda duit memang xkan cukup duit kita tu.. dan one more thing jangan liat nak bersedekah.. yakin dengan kuasa sedekahrezeki... lagi kita bagi lagi banyak kita dapat.. tapi kena ikhlas kerana Allah..jangan mengharap..

So.. pliss ye jangan cakap tak da duit lagi.. xpee kadang2 benda sekecil ni bila kita ubah besar manfaatnya.. rezeki Allah ni luas.. yakin je dengan Allah.. doa jangan putus.. ok dah puas lpaskn yg terbuku hehe..

No comments:

Post a Comment