ENJOY IT...

Monday, 18 June 2012

morning yang indah....

assalamualaikum...

ermmmmmmmmm.....huh...rasa fresh sangat pagi ni.. alhamdulillah... semenjak 2 menjak ni.. diri ni rasa di hargai.. pagi2 bila tengok phne..mesti dapat mesej org wish "selamat pagi" wish "gud luck".. hehe... terima kasih sebab buat diri aku pagi2 sudah tersenyum.. hampir 4 bulan aku monyok je.. sekarang alhamdulillah semuanya hampir pulih seperti sedia kala... bahagianya.. sebab aku di kelilingi oleh orang-orang yang menghargai aku.. terima kasih...


jika permulaan pagi kita dah tersenyum, maka sepanjang hari kita akan happy.. so start from now..let smile.. "senyum seindah suria" 


oh.. petang ni exam untuk paper yang ke-4 alhamdulillah aku dapat harungi kesemuanya dengan tenang.. mudah2an..kejayaan menghampiri ku dan member2 yang lain.. amin... process writing.. be kind with me okey... semoga aku dan member2 lain dapat menjawab dengan tenang n jayanya.. yuh go we go!!!


ok let dhuha yuh.. semoga hidup kita di limpah kan rezeki, ketenangan jiwa, kebahagiaan dunia akhirat, kekuatan iman, di panjangkan usia agar dapat beramal soleh, amin..


2 comments:

  1. Comell.. keep it up! :D

    "voucher RM10 UNTUK 100 FOLLOWER PERTAMA :) AND hadiah misteri untuk FOLLOWER YANG KE-100. ♥ cepat! masih ramai lg yg berpeluang! :D
    thanx kepada penaja FB Anne Perfume N Bags
    http://roundlollipop.blogspot.com/p/giveaway.html"

    ReplyDelete